Gouda Cheese Shop - Kaashandel Peters
Buy Dutch cheese and several other Dutch products online. Perfect for corporate gifts.

Wafelhuis Stroopwafels
Freshly baked stroopwafels in Japan. Sold online or at various outlets in Japan

Estate Wines Japan
Wine gifts in Japan. Offers fine wines with home delivery anywhere in Japan.

Hilton Nagoya hotel
Stunning views over central Nagoya.

Hilton Osaka Hotel
Right opposite Osaka Station.

JapaneseStreets
Japanese street fashion

KLM Japan
Book KLM tickets online.

Nederlandse Vereniging in West Japan > article

• Entertainment • Nederlandse pianist in Nishinomiya Art Museum

Op zondag 21 oktober om 13:00 zal de Nederlandse pianist en winnaar van het YPF Nationaal Pianoconcours Thomas Beijer een concert geven in het Nishinomiya Otani Art Memorial Museum.

Beijer zal stukken van Brahms en Beethoven ten gehore brengen. Na het concert, dat een initiatief is van ING, zal er koffie worden geserveerd en tevens kunt u de tentoonstelling van het museum bekijken.

Belangstellenden kunnen zich t/m maandag 15 oktober per e-mail aanmelden bij het Consulaat Generaal waarna u nadere informatie zal worden toegezonden.

Thomas Beijer

Thomas Beijer werd op 4 juli 1988 geboren in Haarlem. Vanaf zijn achtste jaar kreeg hij pianolessen van Loes Geusebroek, daarnaast volgde hij muziektheorie en muziekgeschiedenis bij Martin Kloos. In 2002 werd hij toegelaten tot de Jong Talent Klas van het Conservatorium van Amsterdam, waar hij les had van Marjès Benoist. Sinds 2004 studeert Thomas bij Jan Wijn aan het Conservatorium van Amsterdam.

Concoursen en prijzen

Thomas Beijer won eerste prijzen op concoursen van de Stichting Jong Muziektalent Nederland en het Prinses Christina Concours. Op het Nationaal Concours van de SJMN in 2006 won Thomas Beijer naast de eerste prijs, de prijs voor de beste vertolking van een modern Nederlands werk.

In januari 2007 won hij de Nationale Finale van het SJMN, en werd uitgeroepen tot ‘Jong muziektalent van het jaar’. De jury oordeelde over hem: ‘Volwassen, zeer intelligent, solide en voorzien van een maximum aan stijlbesef’.

Op 25 maart 2007 kende een internationale jury Thomas de hoofdprijs van het derde YPF Nationaal Pianoconcours toe. De jury noemde hem ‘een interessante muzikale persoonlijkheid, met heldere ideeën over muziek; een kunstenaar..’

Met zijn vertolking van Mozart’s Pianoconcert nr. 9 in Es KV271 in de finale won Thomas tevens de publieksprijs.”

11 October 2007 - Paul

♦ ♦ ♦

Name
Email
http://
Message
  Textile help