Gouda Cheese Shop - Kaashandel Peters
Buy Dutch cheese and several other Dutch products online. Perfect for corporate gifts.

Wafelhuis Stroopwafels
Freshly baked stroopwafels in Japan. Sold online or at various outlets in Japan

Estate Wines Japan
Wine gifts in Japan. Offers fine wines with home delivery anywhere in Japan.

Hilton Nagoya hotel
Stunning views over central Nagoya.

Hilton Osaka Hotel
Right opposite Osaka Station.

JapaneseStreets
Japanese street fashion

KLM Japan
Book KLM tickets online.

Nederlandse Vereniging in West Japan > article

• Internet • Nederlandse Verkiezingen in Juni 2009

Op donderdag 4 juni 2009 vinden in Nederland de verkiezingen plaats voor het Europees Parlement. Ook Nederlanders die in het buitenland wonen of verblijven kunnen hiervoor hun stem uitbrengen.

Deze verkiezingen lijken nog ver weg, maar zijn voor Nederlanders in het buitenland dichterbij dan ze denken. Voorwaarde om te stemmen is namelijk dat zij zich registreren bij de gemeente Den Haag (Bureau Verkiezingen). De registratieperiode loopt tot 22 april. Daarom wil het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties nu aan deze mensen laten weten dat zij kunnen stemmen en dat ze zich daar nu voor moeten registreren. U bent een organisatie die veel met deze mensen te maken heeft. Daarom willen wij graag van uw netwerk gebruik maken. Hieronder treft u een bericht dat wij hierover hebben geschreven voor de Nederlanders in het buitenland. Zou u dit bericht willen verspreiden in uw netwerk? Dat kan door middel van het doorsturen van dit bericht, door het plaatsen van dit bericht op uw website of het opnemen van het bericht in een ander communicatiemedium van uw organisatie.

Wilt u meer weten over stemmen in het buitenland dan kunt u terecht op de website www.uheefthetvoorhetzeggen.nl

Als u dit artikel plaatst, wilt u mij daar dan per mail over informeren? Als u beeldmateriaal bij het bericht wilt plaatsen, dan kunt u daarvoor contact met mij opnemen.

Voor vragen ben ik bereikbaar via 070-362 97 97 of rog(apestaartje)politiekonline.nl. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Rutger Rog
Politiek Online

24 March 2009 - Marco Bos

♦ ♦ ♦